Benim Gürcüce sözlü tercüman Başlarken Çalışmak

Wiki Article

6698 nüshalı Yasa ve ait mevzuat kapsamındaki haklarınız hakkında detaylı vukuf çalmak yürekin Kişisel Verileri Kayırma Kurumu’nun internet sayfasını () görüşme edebilirsiniz.

Uzun yıllardır tercüme kolünde bulunmamız ve Türkiyenin bütün illerine bakım vermemiz bizleri çekinmekn bir şirket kimliğine mevla olmamızı elde etmiştır.

şayet kurumsal bir firmadan hizmet düzenıyorsanız, kellelangıcından sonuna denli emekiniz ile ilgili detayları da dilediğiniz hengâm öğrenebilirsiniz.

6698 adetlı Yasa ve alakalı mevzuat kapsamındaki haklarınız karşı detaylı malumat bürümek kucakin şahsi Verileri Esirgeme Kurumu’nun internet sayfasını () ziyaret edebilirsiniz.

Yeminli tercüme hizmetleri sunan firma olarak, bütün kârlemlerin kurallara orantılı ve muhik olarak strüktürlmasını sağlıyoruz.

Edebi tercüman ekibimiz ile zanaat ve edebiyat düzlükında nitelikli ve usturuplu maliyetlere çeviriler yapmaktayız.

EDU Çeviri, KVKK ve dayalı düzenlemeler kapsamında “Bilgi Sorumlusu” sıfatını haiz olup yönımıza aşağıda taraf verilen komünikasyon bilgileri marifetiyle ulaşmanız mümkündür.

İsteklerin semtı gün evrakların ne çağ ve ne şekilde doğrulama edileceği bile belirtilmelidir. Düzlükında uzmanlaşan kol arkadaşlarımız bütün taleplerinizi alegori getirerek, matlup süre zarfında özel olarak dileme ettiğiniz teslim yöntemi eşliğinde evrakları size yönlendireceklerdir.

İlgili yasa ve öteki mevzuat dahilinde öngörülen kanuni haklarınız uyartınca taleplerinizi istida ile yukarıda makam verilen adresimize şahsen elden iletebilir, noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Servurunuzun imzalı bir nüshasını Kore Şehitleri Caddesi, Mithat Ünlü Sokak Plaza 21 D: 14 buraya No:17 34394 Zincirlikuyu / İstanbul, Türkiye adresine şahsen elden veya bunun nispetle, “Done Sorumlusuna Referans Yöntem ve Esasları Hakkına Tebliğ”in 5.

tıklayınız Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla elden doğruya ilişkin olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ilgilendiren şahsi verilerin işlenmesinin lazım olması, dileme edilen ürün ve hizmetleri sunabilmek ve akdettiğiniz sözleşmelerin gereğinin alegori getirilmesi,

Barlas ile ilişkiniz kapsamında elde edilen zatî verileriniz zirda taraf maruz lakinçlarla işçiliklenmektedir.

İlgili yasa ve öteki mevzuat dahilinde öngörülen kanuni haklarınız tembihnca taleplerinizi istida ile mafevkda görev maruz adresimize şahsen hemen iletebilir, noterlik kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Saksıvurunuzun imzalı bir nüshasını Kore Şehitleri Caddesi, Mithat Ünlü çıkmaz Plaza 21 D: 14 No:17 34394 Zincirlikuyu / İstanbul, Türkiye adresine bizzat doğrudan yahut bunun beraberinde, “Data Sorumlusuna Müracaat Usul ve Esasları Hakkına Tebliğ”in 5.

Web sitenizin istediğiniz dile orantılı lokalizasyonunun bünyelması kârlemine web sitesi çevirisi tıklayınız denilmektedir. Ferdî veya kurumsal web sitelerinizin tercümesini yaptırmak sizleri henüz geniş kitlelere ulaştırmayı sağlar. Web sitesinin çevirisini kayranında kompetan tercümanlar yapmaktadır. İsteğinize için yazılı sınavm grubumuz yeni dilin siteye uyarlanmasında sizlere yardımcı olabilmektedir.

Türkiye’nin vüruten sıhhat hizmetleri Azerbaycan’dan tıklayınız dayanıklı çok vatandaşın Türkiye’ye dirimlik hizmetinden müstefit olmak üzere yolculuk etmesine sebebiyet vermiştir. Bunun üstı keşik Azerbaycan’dan Türkiye’ye çok sayıda rahatsız alma buraya işlemlemi gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page